just like we do, right honey?Idag är en toppendag, eller rättare sagt hela veckan har bestått av toppendagar. Sådana där dagar med mys, sol, bad, slappande, läsande. Efter jobbet gick jag och vandrade i stan, la mig i parken med min bok och solade. Promenerade hem i solen. Lagade mat. Ibland är det så himla gott att vara ensam, helt ensam. Bara göra och vara.
Nu har jag precis gjort scones och kokat te. Det ska bli gott det med.

ciao

kill us both, if you have to

Vi matchar så bra, jag och min nya hem-auktionerade portfölj.

i never really cared until i met you

Efter en lång jobbardag med brända pajer och virriga tanter ligger jag nu i sängen och käkar gudomligt goda hallonkarameller. Snart är det dubbelavsnitt av Sex and the city. Kan knappast bli mycket bättre.

det är svårt att vara såld på någon som inte går att nå
Jag gör något jag inte gjort på länge. Lyssnar på Winnerbäck.
Det är bra. Känner att jag tryckt undan den känslan han ger mig allt för länge. Det är inte bra.

mot sherwoodskogen

Så, Nottingham slog mina förväntningar, det var bättre, det var mysigare. Kommer trivas som fisken i vattnet, handen i handsken eller något.


Vi besökte campus, såg rummet där jag ska bo, shoppade i mängder. Hotellet låg granne med en av de bästa secondhand affärerna jag skådat. Summan blev tre klänningar,skor och sjal. Vi åkte dubbeldäckare, snackade med en man som hette Tony som lärde mig allt om bussystemet. Upptäckte chaitea latte på Starbucks som är helt underbar, samt ett par reebok skor utanför fönstret. Frukost käkade vi i mängder för när man ska vandra runt i en stad går det åt mycket energi tänkte vi, skulle dock inte rekomendera er att äta fem toast på raken samt yougurt, müsli och croissant. Spårvagn åktes såklart och naturligtvis stängde jag in mig i en telefonkiosk.
oh god what can you say
Nottingham var underbart. Jag tror verkligen att jag kommer att trivas. Dock är jag sjukt trött idag. Vårt flyg var försenat till köpenhamn med några timmar så vi fick ta nattåg till göteborg, det betydde att mitt huvud nuddade kudden runt halv fyra i natt. Sju började mitt jobbpass. Trött är bara förnamnet. Nu ska det bli håkan på p3 i en timma och sedan SÖMN. Finfina bilder kommer imorgon.

don't know what i'm supposed to do

För en liten stund sedan lyckades jag buda hem en väska. En alldeles underbar blå portfölj. Det är helt sjukt vad freaked out jag blir av auktioner, allt från panikslagen till lyckorus då jag lyckades vinna. Tänk om det här är min nya drog...

Imorgon, eller i natt vid fem beger jag och pappa oss till flygplatsen för att ta oss till Nottingham. Skolan ska checkas in och mitt framtida boende. Det ska bli såå kul, spännande, konstigt, skrämmande.. Har nollkoll på hur det ser ut, vad som händer, vilka som bor där. Men fy fan vad skönt det ska bli att flytta, vara på ett ställe där inte en enda förutfattad mening finns, där inte alla har strulat, haft sex med eller på annat sätt hållit på med samma person. Förmodligen är det också större chans att man hittar någon som är mer som en själv där.

Courtship datingI was wondering.

Jag skulle gjort så mycket idag men det blev inte av. Istället håller jag på att buda hem en väska. Istället har jag lyssnar alldeles för mycket på CutCopy. Istället har jag funderat ut vilka tre t-shirtar som ska med till Nottingham på fredag.
Istället.

découverte

Upptäcksfärd. En sådan behövs ibland, dagen till ära blev det i myspace-skogen och i blogg-djungeln. Jag har känt till Crystal Castle en längre tid men aldrig gett mig tid att lyssna på dem. Så dumt! Deras myspace-låtar har gått på repeat, ekat runt i mitt runt konstant sedan igår kväll. Jag är helt såld. Kär. Amoureuse. Därtill fann jag under min färd också Radio Dept, helt sjukt bra. Deras låt om statsministern, "Freddie and the trojan horse" är väldigt bra. Sist men inte minst snubblade jag över The Sound of Arrows, svensk musik är riktigt, riktigt bra.

spontan på gränsen till respektlös

Det känns som att det var längesedan man hade ett bestämt möte, träff, hangout med folk. Kan du komma ihåg senast du hörde "jamen då ses vi på tisdag vid fem och hyr en film!" ? Okej om det är en dejt, då har jag också det men annars sällan. Vad är det som har förändrats? Valet har blivit normen, vi ska ha så många val som möjligt, alltid kunna välja ut det bästa. Plocka russinen ur kakan liksom. Strunt samma om någon kommer i kläm.

Ringer man någon för att göra upp planer är kanske ett ord jag hatar att höra, men som ofta, riktigt ofta jag får höra. Jag vill inte att vi kanske ska gå och fika imorgon, kanske ska se en film, kanske ska... Det är inte svårt att bestämma sig, ja eller nej, gå tillbaka till fråga-chans-lappen du skrev i trean, fanns "kanske" med på den? Tror knappast det. Nu vill du ha flera möjligheter, en massa kansken som hänger i luften, somdu bara kan välja och vraka emellan.

Jag vill inte sitta och vänta på att bli utvald, vara en av dina kansken (vem vill det egentligen?). Ge mig ett ja eller ett nej, annars är det strunt samma. Raka svar det är respekt.

rekyl

Det var längesedan jag skrev någonting, kanske beror det på att det är sommar. Kanske på att jag har varit på festival. Kanske på att hela jag har varit uppriven, nedriven sedan jag kom hem. Kanske.

I alla fall så har jag författat en del texter i huvudet så i sinom tid så kommer dem. Sommar och sol gör mig otroligt debattsugen.

Så medan du väntar lyssna på Columbus och känn dig som en människa. Eller något.