give me your soothing hand

Sitter och dricker vatten med citron i, så himla gott när det känns som att hela kroppen kokar. Vi var på Almenäs idag, Malin, Johan, Micke, Jimmy och jag och stekte, bokstavligt talat. Jag känner nu att min hud skulle behöva ett ton aftersun. Ska ringa någon som kan leverera det direkt till dörren. Det var förutom vi en massa olika gäng ute vid sjön idag och det var mycket intressant att kolla in dem och försöka lista ut vad de arbetar med, hur gamla de är, vad de heter... haha tror nog vi lyckades fånga in några ganska väl. Det är sjukt hur mycket man tror att man kan läsa av från hur människor rör sig och ser ut. Du som sa att kroppsspråk var viktigt, cred till dig.

Hela världen är så underbar bara man får ett svar

Efter att ha försökt plugga in 500 glosor är hjärnan ganska mosig. Allt går i slowmotion. Så även mina fingrar nu när jag skriver på tangentbordet. Sitter och försöker fixa och trixa ihop en text om pappor, för vad är det som är så speciellt med dem? Jag blir så bubblande glad när jag ser två pappor med sina barn i parken, jag tycker det är så gulligt när pappan bär sin sovande dotter av bussen. Man pratar ofta om hur viktigt det är med fadersgestalter och manliga förebilder. Jag undersöker pappan och skriver en hyllning till honom.

för er som känner mig...

image165

Luftslott

image164

Jag skulle helt klart flytta hit. Direkt.
Tänk dig att som liten när du går på dagis bo på den här gatan. Vid samlingen brukar alla barn få lära sig säga sin adress och hemnummer,  "Anna kan du säga var du bor och vad du har för telefonnummer? " Lite roligt.
Idag har jag ätit ikea-pizza. Jag har ont i halsen så jag klandrar inte mig själv för detta. Nu blir det snart parkhäng med Elza och Vicky. Ses sedan!

jag ska dansa till klockan slår

Gick en promenad med Johan nu i kväll. Vi är de två undantagen. Det är jäkligt skönt att få en manlig synvinkel ibland. Nu vet ni. Jag är precis som jag är och jag vet vad jag vill och är. Det du.

the fourth, the fifth


89127-163

Backstagebild från modevisningen i fredags.
Elin, jag tycker verkligen om dina bilder.

Jag har äntligen återfunnit min mobil, lycka. Tack till dig som plockade upp den.

rumpan håller takten

det du

Nu är det snart dags.
Modevisning av Elin med kompisars kläder ikväll.
Jag går på kattgången.
För er som vill se fler bilder och bli inspirerade, eller något, jag vad ni tycker, titta in
här .


il n'y a pas trente-six choses à faire

image161

Bedöma dikter, det har jag gjort ikväll. Råkade av en slump bli meddragen av min far till Borås Open, Kulturhuset, Borås, Sverige. Som en nykläckt kaktus satt jag där och hörde text, en sak fastnade. Hon hette Alice. Jag vill ha hennes utstrålning, säkerhet och ... sammanhang.
Jag skickar min adress.parfois

image159

Kom, kom!

image158

Jag tar mig friheten att göra lite reklam för FashionMarket som går av stapeln nu i helgen, 24-25 maj.
Mest för att upplysa er om att min syster har en monter där som ni mer än gärna för besöka.
Japp, jag är lite stolt.

It's not too late

image157

När allt annat här är falskt och fel

image156

image153

image154

image155

och jag går bara ner mig
Det är så jag säger det.

(Håkan Hellström)

All kärlek är bra kärlek

Idag på nyheterna fick man veta att Norge kommer att lagstifta om att homosexuella ska få gifta sig. Kunna få samma lagliga rättigheter som ett gift par, kunna visa sin kärlek på ett annat sätt. Ett steg i helt rätt riktning tycker jag, frågan är när Sverige följer efter. det är egentligen konstigt att Norge "hann" först med tanke på att de annars har en ganska konservativ politik och samhälle där. Det går långsamt, men framåt, det var bara drygt 15 år sedan FN tog bort homosexualitet från sin lista över mentalsjukdomar...Men, men kanske kan det någon gång bli så att all kärlek betraktas som bra kärlek.

Like brothers on a hotel bus

Han har anlänt, entrat staden, tagit sin plats i rondellen.

Pinoccio

Han är stor. Nio meter lång. Undrar om han har komplex för sin längd..
Jag funderar på det lite komiska med att sätta en gigantisk Pinoccio staty precis vid tidningshuset,
 vem ljuger mest?

image150

Såhär tillbringade vi dagen. Parken. Statyer. Fyrverkeri. Chokladbollar. Moto Boy. Dans.
Tack och hej!

Miserabel

Jag känner mig miserabel. Ensam. Frustrerad. Kom just hem efter Kulturnatten och det är vid sådana tillfällen som man inser att man både hatar och älskar Borås. Det finns ingen som passar perfekt, eller nej inte perfekt, någon som passar och där sätter vi punkt. Inga kommatecken, ingen men. Men, nej. Det är för långt bort. Det hjälper inte. Jag ritar vingar på mig själv i det rutiga blocket vid telefonen och ja du får också några (om du vill). Det hjälper inte, även om vi vill. Jag känner mig miserabel.

Jag flyr fältet, springer så fort som det bär. Det ulliga, gulliga, lulliga väntar. På vad då? De träffar mig alltid ändå, mörka, klara kvällar med huvudet mot skyn, det är det det skär som mest, då det skriker som mest. Då som tårarna rullar. Det är för långt bort. Ge det ett komma, kära du. Jag känner mig miserabel.

Not big.

En känsla av lättnad intar mig just nu. På tre dagar har jag klarat av att skriva och hålla två tal à 10 minuter på franska och det med bravur! Det känns så skönt just nu. Så nu i eftermiddag har jag bara glidit runt, fikat med Sofia, lirat på gitarren, druckit hinkvis med te, läst massa bloggar, ätit falafel och funderat på hur jag ska designa min klänning. Tror att det var en månad sedan jag hittade det otroligt fina tyget på Myrorna som skulle bli perfekt i klänningsformat, den stora frågan är nu bara hur denna kreation ska se ut...

Det ska bli så nice att vara ledig i fyra dagar nu, helt sjuukt skönt! Haha. Imorgon skall Anna och jag in till Götet och inhandla bikinis. Mamma räknar dagarna tills dess att vi beger oss till Spanien, vid frukosten igår förkunnade hon stolt: Familjen, vet ni vad?! det är bara en månad kvar nu! Då sitter det ganska fint med en ny bikini.


Vintern rasat ut...

För omväxlings skull drog jag till Göteborg på Valborg i år för att hänga med Anna. Ett mycket bra val visade det sig, då Teknis kortege enligt Johan var ganska kass och att det inte var alls mycket folk i stan. Stor skillnad mot Göteborg då, packat med folk och annat. Vasagatan blev vår plats där vi trängdes med tanter, hårdrockare med läppstift utsmetat i halva ansiktet och ett gäng fjortisar som skrek ROSA så fort de såg någon med rosa på sig. Väntan blev lång, en kortege startar aldrig i tid, dock upptäckte vi att ett stånd med sådana där godisslangar hade ställt sig bakom oss så i vår ennui inhandlade vi en hallonslang som åts på traditionellt lady&lufsen vis haha. Kortegen var riktigt bra. Efter 47 bidrag drog vi mot Slottskogen där kärlek uppstod mellan oss och ett salsa-reggae band. Det var bland det bästa jag hört på länge. Vi hörde rykten som sa att det skulle bli någon slags häxdans när majbrasan skulle tändas och efter att ha sprungit på Mathilda och hennes vän fick vi det hela bekräftat. På två led med sjukt långa facklor kommer häxor,  trummvirvel spelas såklart, galna barn som skriker att de vill se och sedan en sjuhelvetes stor eld. Kvällen avslutades på café i linné (rim! haha) och jag kände mig ganska glad över att inte ha supit bort årets Valborgsmässoafton.

Kirrkirr

Boendet i England är fixat :) jag är överlycklig haha.
Två och en halv kilometer från centrum, eget badrum.
En massa nice korridor-mates.
Norton Court '08, ja jag säger bara det.