Trying your luck

Det finns några saker att säga, det sprang just förbi en älg på gatan, Lisa tog studenten idag - grattis!, jag sätter mig på en buss till Spanien imorgon, Bakgårdens pastasallad är gudomlig.
Tack.

hjärtslag

Att gå hem den här kvällen kändes som en av alla sommarkvällar man tillbringat vid kusten. Det var lagom varmt, blåste och himlen var lite halvt orange. Jag vet inte hur många sommrar vi varit i Olofsbo men varje gång, varje år har jag alltid smygit ut på natten, gått en promenad och tänkt på samma sak. Så också ikväll.

Tummen upp


Det har varit en toppendag. Så mycket uppåt att både jag och Loket gör tummen upp :) Det är fint väder vilket resulterar i att man blir glad, jag måste vara den första som kom på det... :P Nej, men så är det. Vädret och mitt humör har en nära relation.

För vad säger man om att dricka te på altanen, cykla med Johan och badat, äta pappas otroligt goda lax till middag, dofta papaya av ens nya body butter, se på film med lillsyrran... Ja man säger att man är nöjd, haha.

(tack Elin för den fina bilden)

hey ho hey ho vi till vår gruva gå

sitter här och äter lite bröd, har precis kommit hem från en promenad med johan runtransås, det var trevligt : )
såg fotbollen tidigare idag på sandwalls plats, portugal spelade ju och det kan man inte missa,hoppas de vann fick inte se sisra minuterna, men de gjorde dem 2-0 hur bra som helst (tack aftonbaldet.se för denna trevliga upplysning) brabrabra, nu ska jag sova för imorgon blir det stekande och packande. puss och godnatt.

sisterlove and camerafreak.
as we move onStudenten var nice. Sprang runt på sammanlagt fyra studenter, puuh haha.
Det var fint, glatt, varmt, högt ja precis som det ska vara.
lite melankoliskt också men det får man ta
i alla fall, congrats till alla.

i torsdags så hade min lillasyster skolavslutning, fixat första året på högstadiet nu, och jag fick äran att sätta upp hennes hår så nu måste jag skryta lite med hur resultatet blev :)and if you're naive you've invent all in vain

Nu är allt äntligen färdigt inför studentdagen imorgon, presenter är fixade och inslagna, kjolen som jag ska ha på mig är färdigsydd, batterier är laddade. Nu kan inget gå fel :P

Sthlm

Var det någon som såg sista avsnittet av Sthlm igår?
Så sött på något sätt, melankoliskt, tragiskt och ja sött bara.
Gamla som återfinner sin ungdomskärlek som det av någon anledning inte kunde vara med då.
Som har ångrat sig hela livet att de inte vågade, kunde...
Men som till sist hittar varandra igen.

Jag ska aldrig fega ur.
Mer.

jag kan laga din matIdag var jag och fjellan på bilden och inhandlade tält, dramaten, mössa och en massa annat som behövs då man ska ramla runt i på festival. Igår var vi även och dansade till Elefant i en håla utanför Borås. Det var härligt, gött, trevligt och nice. Har gått runt och sjungt "jag kan laga din mat, pannkakor med sylt på lägger jag sexigt fram på ditt fat" hela kvällen :)

Dröm om det ljuva livet

Jag drömde i natt hur jag ingående städar och rensar ett handfat som det var stopp i. Det var en beige ganska stor tandborste och jag som arbetade ihop, tydligen hade någon slängt i fem par örhängen och det var det som satte stopp. Sedan byter jag miljö helt plötsligt. Det är cykeltävling, man ska cykla en marathon i mycket backig terräng. Jag träffar mannen i mitt liv efter halva sträckan. Vi hittar en sjö  där vi  slår oss ner  och har det jättemysigt.  Sedan vaknar jag av att kyrkklockorna ringer  på en volym jag inte trodde att de kunde, och  jag är allmänt förvirrad.