SMK has entered my heart

ja det är verkligen så, slagsmålsklubben har tagit klivet rakt in i mitt hjärta :P jag och jossan blev alldeles lyckliga när vi dansade fram i korridoren på väg mot det ack så tråkiga klassrådet idag. Jag lade in de tre låtarna man kan ladda ne rpå internet i min mp3 och det gjorde att jag kunde var glad då jag satt på bussen på väg till musikskolan för att ha saxkvartett.
På tal om bussar förresten så blev jag helt mosad av en tant på bussen hem från skolan idag...argh...för det första så ville inte den otroligt dumma tanten flytta på sina ben så att jag kunde sitta längst in mot fönstret, det gjorde att folk kollade snett på mig för att jag inprincip tog upp två säten. För det andra så trillar hon, det här var en väldigt bastant tant, på mig när hon ska gå av bussen för att hon reser sig upp för tidigt. Jag får alltså en sådär 120 kg tant på mig och hennes armbåge rakt i ansiktet. ONT gjorde det .

Jag funderar på att gå och träna imorgon, men nej det får bli på onsdag och torsdag. Malin, Andrea och jag ska ju på yoga for the first time :) och just det jag sprang ju 7 km i söndags. i ösregn. så it evens out so to say.

badbalja-kvällen hos jossan i lördags  var helt klart lyckad :) tacopaj, bad i baljan såklart, breakdance på golvet :P massa kärlek och diverse dricka och godis hihi. me and jos lärde oss också att det kan vara bra att hålla sig ifrån mobilen i vissa tillstånd :P menmen det löste ju sig bra tillslut :)

neppnepp nu ska jag sova och lyssna på SMK . ^^

Quelqu'un ma dit

jag vet inte riktigt men idag har jag gått runt med känslan av att man väntar på någonting...att det ska hända någonting eller komma någoting. Man vill att dagen ska gå fort och man plågar sig igenom eller nästan det var ändå helt okej, men ändå. Det konstiga är att det inte händer någonting. Så nu är jag lite besviken eller nej besviken är inte rätt ord...något annat

vi repade med bandet idag igen och jag var så trött och osocial bläh måste sova tills på lördag så jag blir pigg.. men kommer det hända? nej skulle inte tro det för imorgon kommer lina och förhoppningsvis elza hit. det blir förmodligen bastu och introduktion till family guy haha om vi inte pratar bort hela tiden
och dricker te :) te kan man sldrig få för mycket av . vi drack te idag på håltimman . man blir så glad.

imorgon ska jag besöka ett antikvariat och försöka få tag i doktor glas och sedan just det måste jag fixa så att någon kan skjutsa hem mig från spelningen på lördag hmm my family are off to gothenburg
jaja det får lösa sig

c'est possible alors?

Silent shout

jag måste få beklaga mig lite över allt som på tre dagar har fyllt min kalender till bredden...idag la jag ner en och en halv timme på att läsa ut en bok och ytterligare på engelska...idag fick vi en lab.history, math också tok. min mamma har börjat mobba mig för att jag alltid somnar så fort jag lägger mig och läser en bok (kan bero på att jag 99% av gångerna jag läste brott och straff i sommar slutade med att jag sov...)
sömn är väl överskattat i den här världen

den här dagen har i alla fall varit bättre än igår, då jag mestadels var arg,sur, trött och otroligt stressad över allt som skulle göras men som tur var så lättades min dag upp med elfsborgsmatchen (min första fotbollsmatch in real life :) ) och en spelning med all the nice people :D
idag var faktiskt om jag tänker efter en riktigt bra dag, anders gav mig stora ovationer för min extended, christian skriker på skolgården att min fråga är bra och vevar med sina kryckor, vi fick förövrigt se röntgenbilden av hans fot med skruvar och allt på tok-lektionen...haha... poor thing

imorgon blir det rep igen med my mates :P och just det cas info i aulan, orka stanna två timmar extra...gaah menmen

047 as it is spelled in English

Jag upptäckte just listfunktionen och det gör ju att man bara måste göra en anders och måns topp-tre :)

Topp-3 hattar
 
3. Plommonstop
2. Basker
1. Fez


Canonball and Mr Clean

så har man gjort första dagen i skolan....hmm just nu orkar jag inte känna mig panikslagen, men det var väl det som blev summan av dagen. Ni ska skriva två sådana här, ha prov imorgon på det här, prov på det här om tre veckor, sedan blir det revision och mocks,och exam gaah.
*andas in och ut* fast just nu orkar jag inte ta det så seriöst, jag har ju faktiskt fått en hjälm av aluminium av min kära syster idag :P hon stegade in i mitt rum med en hjälm av aluminium på huvudet la sig i min säng och sov i en halvtimma och därefter gav hon mig en hjälm...haha det påminner mig om när anders och måns sätter på sig sina melonhjälmar för att dyrka sin gud hoahoa dahlgren :P
måste se det avsnittet igen någon dag :D

just det fredagen var en rolig dag. först tillbaka till skolan och kramas med alla (vissa var riktigt oväntade :O) och andra var sig lika och bemödade sig inte ens med att säga hej (anna goes really angry) menmen har man föräldrar av högre klass kanske det är så att man måste uppfylla vissa krav för att få heja på dem...vad vet jag. Men iaf så kom jag på att jag och xuli kunde sätta vår plan om att gå på bio på eftermiddagen. först så fick vi luffa runt på stan i drygt fyra timmar för kassan öppnade inte förrän tre. på dessa timmar köpte vi en anka, skrev ett kort på polska, höll på att somna på biblioteket, träffade jonas som luffade runt med oss ett tag. därefter fick vi inte biljetter till filmen som gick klockan 6 - alltså behövde vi dra runt på stan i TRE timmar till...hmm jag komme rinte riktigt ihåg vad vi gjorde lr jo vi jagade getingar med kniv, besökte biblioteket ännu en gång...
när vi till slut satt inne i biosalongen och filmen precis har dragit igång så kommer världens största familj och ska gå igenom salongen gaah. åtta huvuden i mitten av duken.

och idag...ja då repade vi med storbandet för elfsborgsmatchen imorgon och det gick väl helt okej :) den timma jag övade i sommar har ju eum verkligen gett resultat..happ happ blir kul imorgon i alla fall

magkänslan som man alltid kunde förlita sig på innan har helt plötsligt försvunnit...i'm confused...med allt
därför skulle det vara bra att prata innan man vet vad man ska göra
kan inte bestämma någonting längre och varför är det alltid så mycket folk runt omrking när man ska prata??

känns som det kommer att bli mycket gitarr i höst, för att fundera och tänka klart, lugna ner sig och mycket annat är faktiskt gitarr det bästa.

Kalmar, popkollo, elgitarr, jobb och lite annat

happ, happ, har hänt en massa sedan senast :)
i fredags var det sista dagen på mitt jobb, det var lite ledsamt faktiskt, man får ju sina favoriter och när min favorittant började gråta och kramade mig flera gånger om och pussas började jag nästan gråta också. de är så söta och snälla allihopa ( eller ja det flesta iaf, inte gubben som sa att jag hade stora öron :P ) och just det chefen, en osocial tant som kommer upp till avdelningen utan att säga ett ord när jag hälsar på henne, hon bara ställer dit en liten blomma och går igen, sedan tar det fem minuter så ringer hon och pratar med magnus och ber honom hälsa mig att jag har varit en trevlig medarbetare. ja tack för den.

vicky förgyllde sedan min eftermiddag med shopping på olika barnavdelningar haha (jag hittade den randiga tröjan i kalmar btw :) ) kors köptes och det skulle behövas senare när vi får reda på att fladders är borta. jag vet inte om böner och minuter hjälpte, let me know if you've find him, vicky.

tre timmar tillbringades därefter på tåget till kalmar. där det inte inte hände ett piss. det enda var väl att jag fick sitta jämte ett gäng pajkar som tittade konstigt på mig... :S taxi till campingen och en natt i husbilen senare var jag redo att anträda den otroligt vackra staden kalmars gator. me like. det var tydligen kalmardagarna lr ngt för det var en massa folk. björnar sprang runt på gatorna och en kille försökte lura mig att ta en tidning :P
i vårt väldigt lyxiga kök i husbilen kokade vi till lunch tortellini i wokpanna haha och mitt under måltiden kör det in en buss med aik fans och parkerar bredvid oss och en ful kille trycker upp sitt ansikte mot fönstret och frågar om han får bajsa i vår husbil :P yeah right att du får lille man

jag och julia sov snyggt på bordet mellan kalmar och hultsfred. om kalmar var en överraskning till det bättre var hultsfred helt klart till det sämre. bonna-camping nummer 1. äckliga toaletter. äcklig dusch.
min klaustrofobi av husbilen började också komma så smått. hundhår överallt och små utrymmen, konstiga lukter...
kvällen förgylldes iaf av vårt egentliga mål med resan, popkollots avslutnings konsert  i camp. hultsfred. det var jättebra och elin - you rock :) gullbergs kaj paradis och my golden mobylette . riktigt coolt. jag skulle också vilja ha marit bergmans autograf i mina converse och umgås med henne i en vecka....:)

på söndagen lämnade vi hålan hultsfred och började åka hemmåt med stop i mariannelund en annan håla, det märkte man direkt när man klev in på konsum. gud vad folk stirrade på en och på byns gatukök, haha , ville därifrån på en gång...hann på detta korta stop med att köpa ett vykort till min favvo-tant :)

så det var min tur i småland,
mer av värde som har hänt är väl att jag i går införskaffade en alldeles egen elgitarr :D (jag har ont i mina fingrar idag...) det gör ont att skriva på tangentbordet haha så jag ska väl sluta snart...jo just edt jag och mamma har börjat våra hälsosamma liv idag, jag är hennes träningscoach :P kort köptes på friskis och pasta åts till middag, det här börjar bra :)


Bitter fucking sweet

Ibland så flyter man bort ifrån det man egentligen tycker om, man glömmer av vad det är man egentligen står får, vad man egentligen tycker om. det är väl så att man blir påverkad av allt runtomkring, fast man tror att man inte blir det och det är vid sådana här tillfällen som man upptäcker det och hittar tillbaka. Det kändes så skönt. Kom på hur man ville vara och själva upplevelsen gjorde att jag visste vad jag ville.
Tänk att en konsert kan göra så mycket, en kille i svarta stuprörsjeans, svart skjorta, svarta skor och svart gitarr som kan skrika iiiihh som ingen annan kan.
elza och jag var som i chock i en halvtimme efteråt, vi var hungriga men kunde inte äta men efter stund kunde vi ändå inta varsin langos..vi inhandlade även varsin otroligt snygg tiger lou tröja
"we're all gonna die alone"

Tiger Lou - Frihamnen 6/8

Låtlistan bestod av alla de bra låtarna från den nya plattan, functions, patterns, like my very own blood och lite äldre som oh horatio och the wake. Precis framför honom med en rad framför, ja det var underbart.

Senare på kvällen såg vi ett jättebra demoband, the death of norma jean, tror jag och därefter kollade vi in firefox ak som var hur bra som helst.
gaah vad jag är trött efter den här helgen, först löptävlingen, sedan millencolin och därefter yiger lou. En av de bästa helgerna i  mitt liv. punkt.

Millencolin

Konserten på frihamnen igår var så himla bra :) det var perfekt väder, lagom varmt och soligt och massor av folk, tror de räknade till runt 16000. Alla hoppade upp och ner och det var världens tryck, särskilt mitt framför scenen, där jag och vicky stod en stund innan vi för att skona våra liv drog oss ut mot kanten. det var helt underbart. Bullion, mr clean, man or mouse...farewell my hell och puzzle ja jag säger då det :)

Millencolin


Vi såg också Backyard Babies och Hellacopters :) och allting for free
Idag är det tiger lou och jag har längtat i flera veckor, ska längst fram haha :D