Hur mycket ska du dricka ditt hjärta itu?

En textrad från den nya skivan Försent för Edelweiss om just nu snurrar varm i min spelare. Det bästa av allt? Den är signerad av Håkan själv. Silver och hjärta. Fick tillochmed sagt några ord. Min tröja var snygg och han hoppades att jag skulle gilla den nya skivan. OM jag gör, den är helt fantastisk. Ja, Håkan i mitt hjärta säger jag bara.

Svanen

Vi drog till svanen igår för att festa in påsklovet, det var sjukt roligt. Först sprang vi runt i vasastan för att leta efter ett fördrickar hak, men icke. Hur mycket jag än skulle försöka så skulle jag aldrig se ut som 23..:P Så vi småsprang till hardrock café. Det stället var dock ingenting jämfört med svanen. Massa folk, skön musik. Anna är bäst på att beställa drinkar, sea breeze och castro - vem slår det? :D haha Vi är bäst på att dansa :) woohoo

Mello

jag snor Gustafs namn på melodifestivalen :P hmm jag lämnade tv:n med några frågor: var det bara jag som märkte att bengtzing snott carina bergs frilla och att hon kunde låtit bli? någon som såg likheten mellan charlotte perelli och viktoria beckham? varför dissar aftonbladet björn gustafsson? har hon bly i mungiporna?

Hallå tristess

image148Nu har jag mölat chocklad i mängder. Om det inte hade stått en stor, långdragen, hemsk förkylning ivägen så hade jag och Anna suttit på något trevligt ställe i Göteborg nu, men icke! Nej, istället har jag en golfboll i halsen, pratar som en överförfriskad fröken sverige och har en hjärna som är två storlekar för stor för skallen. I am so lucky. Jag skulle vilja tacka värktabletten för två timmars lugn och ro samt sinnesfrid. Den biffiga förkylningen med spänniströja står nog kvar imorgon tror jag, farväl kära utekväll ;( Vi ses en annan dag.
Låt mig lyfta upp dagen med en bild. De rosa glajjerna gör allting lättare, jag lovar!


Decidé

Japp, nu är det bestämt, klappat och klart, fix och färdigt.
Den 28 mars beger jag mig till hufudstaden för att tillbringa en härlig helg.
Buss dit, flyg hem. Det kommer bli så bra!

Le pain francais

After-tenta-barsittandet i lördags var mycket nice! Jag och mina franskapolare drog till vasastan och drack öl, snackade en massa skit och hade allmänt trevligt. Kvällen hemma i Borås gick inte den heller av för hackor. Det var förfest hos Vicky med allsång, vin och en massa dans. Tillställningen finns förevigad på elzas bdb, pell.bdb.se. Vi gick före i kön och röjde sedan trägårn. Dagen efter gjorde min hals ont. Mycket ont.

Den gör fortfarande ont såhär en knapp vecka efteråt så idag fick jag skriva grammatiktenta gåendes på alvedon...Det blev ett lite lugnare tentafirande. Vi gick till Le Pain Francais och fikade. C'était très bon. Mandelcroissant och rabarber/grädde te. Inget slår den kombinationen. Därefter gick Anna och jag runt på stan - det var sol för sjutton gubbar! Därför inhandlade jag på HM ett par utomordentligt snygga solglasögon. Vilken färg? Rosa :) Vi kände också för att göra en god gärning så på Designtorget köptes två busskortsfodral till förmån för Faktum. Anna höll upp dörren för en gammal tant också, 2-1 till henne.


Parteey

Tentan är äntligen över, aldrig mer fonetik :)
Drack öl med vännerna på en bar i vasastan efteråt, hade superkul :P
Nu ska jag snart dra iväg på förfest med elza, vicky och honey, vi ska festa bort all kunskap. deras mocks var färdiga igår så det blir big time party :) wiiehoo